Ansök till vår skola

Vad roligt att du är intresserad av Thea grundskola! Här kan du ställa ditt barn i kö till en av våra två högstadieskolor; Thea Bromma eller Thea Linköping.

Skolvalet är viktigt. Eftersom vi har fritt skolval i Sverige betyder det att du kan välja den skola som passar bäst för ditt barn. När du ansöker hos oss ställs ditt barn i kö. Din köplats räknas från det datum då vi tar emot din ansökan.

Nedan finns ansökningslänkar till våra två skolor. Välj den som passar dig bäst.

Thea Bromma

Thea Bromma har årskurserna 6-9. Vi finns på Voltavägen 8-10 i Ulvsunda. Här binder retorikundervisning och det svenska språket ihop skolans viktiga kärnämnen.

Ansök här

Thea Linköping

Thea Linköping ligger på Kungsgatan 33 mellan S:t Larsgatan och Klostergatan. Här möter du engagerade lärare och trevliga elever i årskurs 7 till 9 i en klassisk skolmiljö mitt i staden

Ansök här

Personuppgiftspolicy

När du ställer dig i kö delger du oss dina personuppgifter. Vi behöver dessa för att hantera antagningen till skolan och för att kunna kommunicera med er innan skolstart. Vi kommer att hantera dessa i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och arbetar i enlighet med lagstiftningen kan du klicka här.