Ansök till Thea Bromma

Skolvalet är viktigt. Eftersom vi har fritt skolval i Sverige betyder det att du kan välja den skola som passar bäst för ditt barn. När du ansöker hos oss ställs ditt barn i kö. Din köplats räknas från det datum då vi tar emot din ansökan.

Thea Bromma har årskurserna 7-9. Vi finns på Voltavägen 8-10 i Ulvsunda. Här binder retorikundervisning och det svenska språket ihop skolans viktiga kärnämnen. Ansök här

Personuppgiftspolicy

När du ställer dig i kö delger du oss dina personuppgifter. Vi behöver dessa för att hantera antagningen till skolan och för att kunna kommunicera med er innan skolstart. Vi kommer att hantera dessa i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och arbetar i enlighet med lagstiftningen kan du klicka här.